Hva med en elektrisk Optibike sykkel til jul!

Elektrisk sykkel

Siden 2006 har Optibike som er basert i Boulder, Colorado vært en eksklusiv designer og en av de fremste produsentene av elektriske sykler i verden. De blir ansett som Ferrari av elektriske sykler.

Optibike har vært omtalt på ESPN, The Today Show, Forbes, Business Week, USA Today, The New York Times og CNN på grunn av sin innovative design og teknologi. Optibike produserer, monterer og driver forskning for å utvikle neste generasjon av elektriske sykler i Boulder, Colorado USA. Enten for vekttap, holde seg i form, pendling, eller for moro og eventyr med venner, riding Optibike vil forandre livet ditt.

Grunnlegger av Optibike og forfatter av The Electric Bike Book, Jim Turner, en to-ganger Motocross National mester begynte sin ingeniørkarriere, etter eksamen med en avansert grad fra Stanford, som en design ingeniør i Advanced Vehicle Controls Division ved Ford Motor Company. Frustrert med den langsomme innovasjon i stor bedriftens liv, ble Jim leter etter noe som ville gi en positiv innvirkning på folks liv. Da han hørte om elektriske sykler, visste han at han måtte være en del av denne industrien.

I 1998 begynte Jim utvikle Optibike. Etter åtte år med prøvelsene, ble den første Optibike solgt i 2006. Siden da Optibikes har blitt solgt i over 33 land. Sitt omdømme for ytelse og holdbarhet er enestående i bransjen. Optibike er et unikt selskap hvor gammeldags håndverk møter moderne teknologi.